Filmmaker - Documentary

CONTACT

Amsterdam, The Netherlands
mail@casperboom.com

Docu | De Liefdevolle Boodschap van Ziekte

Een nieuwe documentaire is in de maak, De Liefdevolle Boodschap van Ziekte.
Ziekte kan iets heel naars zijn, toch heeft elke negatieve kant ook een positieve kant. Door de ziekte als boodschapper te zien en de boodschap te leren ontcijferen, kan er inzicht ontstaan waar je uit balans bent met jezelf. Door het inzicht te integreren en je leven bij te sturen kan er daadwerkelijke heling plaats vinden om uiteindelijk je krachtiger en fijner te voelen. Na de volledige transformatie kan er dankbaarheid onstaan naar ziekte als boodschapper om ons bij te sturen op ons levenspad.

Voor deze documentaire ben ik op zoek naar:
– Meer mensen die een ziekte hebben ervaren waaruit zij inzicht over zichzelf hebben vergaard.
– Financierings mogelijkheden.
– Distributie mogelijkheden.